IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Облигации на Флорина-България и Елана ФЗЗ ще се търгуват от понеделник

Емисията на Флорина-България е в размер на 8 млн. евро, а тази на Елана фонд за земеделска земя е с номинал от 10 млн. евро

17:13 | 07.02.08 г.
Автор - снимка
Създател
Облигации на Флорина-България и Елана ФЗЗ ще се търгуват от понеделник
От понеделник (11 февруари) на "Неофициален пазар на облигации" ще се търгуват емисиите на производителя на натурални сокове и безалкохолни напитки Флорина-България АД и на Елана фонд за земеделска земя АДСИЦ, съобщиха от борсата.

Емисията на Флорина-България е в размер на 8 млн. евро, разпределени в 8 000 облигации, всяка с номинал от 1 000 евро. На емисията е присвоен борсов код BFLN.

Облигациите са седемгодишни с падеж на 14 септември 2014 г., като лихвеният процент е фиксиран на 7,5 годишно. Лихвите ще се изплащат на всеки три месеца.

Емисията на Елана фонд за земеделска земя АДСИЦ е с номинал от 10 млн. евро и матуритет от три години. Купонът е равен на 7% годишно, като лихвените плащания са на всеки шест месеца.

Облигациите ще се търгуват с борсов код BELARG.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:07 | 05.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още