IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Томов: Няма продажба на ЦСКА, Кремиковци ще е реципиент на инвестиции

По думите на Томов информацията в медиите, че AIG ще купува футболния отбор, e измислица

09:23 | 29.01.08 г.
Автор - снимка
Създател
Томов: Няма продажба на ЦСКА, Кремиковци ще е реципиент на инвестиции
Кремиковци е съхранено работещо дружество с много сериозни перспективи, каза изпълнителният директор на комбината в ефира на bTV. По думите му то трябва да стане реципиент на инвестиции, а не донор.

Засега Констянтин Жеваго е единственият субект, който е предложил на правителството и Митал конкретна програма с цифри. Има и други кандидати, но никой друг не е представил до момента конкретна програма, обясни Томов, като допълни, че Прамод Митал в момента е в София.

Между правителството, синдикатите и мениджмънта вече има обща позиция. Вчера Митал имаше среща с министъра на енергетиката, смятам, че вървим в обща посока, каза още Томов.

Той категорично отрече слуховете за продажба на ЦСКА. ЦСКА има стабилна финансова структура, заяви Томов и допълни, че информацията в медиите, че AIG ще купува отбора, e измислица. 

От пресцентъра на Кремиковци тази сутрин съобщиха, че днес, преди началото на редовната смяна, около 600 работници са протестирали пред административната сграда на дружеството. Техните искания са били за незабавно изплащане на декемврийските заплати.

По предложение на ръководството е излъчена представителна група на работниците, които в 13:00 часа ще получат график за изплащане на заплатите до края на седмицата. Изплащането на заплатите започна от вчера, като първи бяха Агломерационно производство, Коксо-химично производство и Доменно производство, поясняват от комбината.

Свързани компании:

Кремиковци АД /в несъстоятелност/(4KW)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:52 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още