IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

БФБ възобновява работата на модула Client Portfolio, считано от утре

Във връзка с извършвани технически тестове на системата е възможно прекъсване на достъпа до нея след 16:30 ч. на 24 и 25 януари

16:39 | 23.01.08 г.
БФБ възобновява работата на модула Client Portfolio, считано от утре
От утре, 24 януари, БФБ-София ще възобнови работата на модула COBOS Client Portfolio, съобщи институцията. За целта администраторите на системата следва да активират своите клиенти, за които модулът ще е активен.

БФБ уведомява още, че във връзка с извършвани технически тестове на системата, е възможно прекъсване на достъпа до нея след 16:30 ч. на 24 и 25 януари 2008 г.

Припомняме, че за днешната борсова сесия БФБ временно преустанови ползването на модула.

Въпреки това в началото на днешния ден достъпът до COBOS беше отново затруднен като на практика потребителите на системата за онлайн въвеждане на поръчки не бяха в състояние да въвеждат ордери и да сключват сделки през нея.

Модулът Client Portfolio (клиентски портфейл) показва реалните и виртуалните салда от акции по сметките на борсовите играчи.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:22 | 05.09.22 г.
Специални проекти виж още
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.
Финанси виж още