IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ще проверяват сигурността на билбордовете във Варна

Кметската заповед е за проверка на всички възлови места, където се поставят реклами в централната част на града и в районните кметства

17:56 | 07.01.08 г.
Автор - снимка
Създател
Ще проверяват сигурността на билбордовете във Варна
От днес ще се проверява надеждността на всички рекламни пана и билбордове във Варна, стана ясно на първия за тази година брифинг на кмета Кирил Йорданов.

Поводът за издаването на кметската заповед стана днешният инцидент, при който втора козирка рухна в града под натиска на натрупания мокър сняг и застраши живота на преминаващите по тротоара.

След като преди дни момиче загина нелепо на място по същия начин от срутване на 15-тонна бетонна козирка, в близост до община Варна, днес падна навесът и на Пикадили-Младост. От полицията гарантират, че този път няма жертви.

Кметската заповед е за проверка на всички възлови места, където се поставят реклами в централната част на града и в районните кметства.

В тази връзка и областният управител Петър Кандиларов издаде заповед, в която задължава управляващите и стопанисващи държавни имоти да почистят снега от козирките на сградите и около тях, за да не се създава опасност за живота и здравето на хората.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:30 | 05.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още