IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Само една фирма продължава в конкурс за оборудване на почивни бази на МДААР

Общо три фирми участваха в обществената поръчка - ЕТ „Ди – Пи – Д. Димитров”, „Булдекор” ООД и „Ронос” ООД

16:20 | 11.12.07 г.
Автор - снимка
Създател
Само една фирма продължава в конкурс за оборудване на почивни бази на МДААР
Само фирма „Ронос" ООД беше допусната до отваряне на ценовите оферти в обществената поръчка за оборудване на почивните бази на Министерство на държавната администрация и административната реформа (МДААР), съобщиха от институцията.

Общо три фирми участваха в обществената поръчка - ЕТ „Ди – Пи – Д. Димитров”, „Булдекор” ООД и „Ронос” ООД. Първите двама участника бяха отстранени от отваряне на ценовите оферти, след като комисията установи, че те не са представили пълен набор от изискуемите документи.
 
В ценовото предложение на Ронос е посочена единичната цена на всеки вид артикул. По тази причина общата стойност на поръчката зависи от броя на заявките, които ще бъдат подадени от министерството към фирмата.

Целта на тази обществена поръчка е осигуряването на офис и хотелско оборудване за нуждите на МДААР, както и за управляваните от него почивни, лечебно-възстановителните бази, комплекси и стопанства. Обществената поръчка се отнася до доставката на оборудване за общо 9 обекта в цялата страна.

Двама участници - „Бултел" ООД и „ПроСофт" АД, се включиха в другата открита от МДААР процедура - за възлагане на обществена поръчка с предмет „Доставка и изграждане на интегрирана система за управление и контрол на хотелска и ресторантска дейност". Поради разлика от над 30% в ценовите предложения на двете фирми, комисията е отправила запитване към един от участниците да мотивира значително по-ниската си цена.

Целта на обществената поръчка е да бъде въведена система за настаняване, престой и разплащане с магнитни карти в обектите, стопанисвани от МДААР. Избраният доставчик следва да осигури инсталирането на системата, въвеждането в експлоатация, обучението и гаранционната поддръжка.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:12 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още