IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Финансовото изложение „Финанси за всеки” се открива утре в НДК

17:49 | 28.11.07 г.
Автор - снимка
Създател
Финансовото изложение „Финанси за всеки” се открива утре в НДК

Зам.-министърът на финансите Атанас Кънчев и зам.-министърът на икономиката и енергетиката Явор Куюмджиев ще открият утре (четвъртък) в 10 ч. в Централното фоайе на НДК третото издание на традиционното финансово изложение „Финанси за всеки”, което се провежда с медийното партньорство на Investor.bg. На прерязването на лентата ще присъства и проф. Милчо Стоименов, член на Комисията за финансов надзор.

В 10:15 ч. се открива и конферентната програма, която ще се проведе в зала 6 на НДК. Тази година акцент в нея са финансовите продукти в подкрепа на малкия и средния бизнес.

Участие във „Финанси за всеки” ще вземат 24 финансови институции, между които ОББ, банка ДСК, Пощенска банка, Интернешънъл асет банк, Алфа банк, Варчев Финанс, КД инвестмънтс, Финансова група Капман, Лев Инс и др. Изложението ще продължи до 1 декември (събота).

Целта на организаторите е да покажат ползата от едно подобно събитие за потребителите, които имат възможност за кратко време, на едно място, да се ориентират в предлаганите услуги на финансовия пазар и да получат информация, с която да могат да сравнят услугите на различните финансови институции.

Изложението предлага и конкретна полза за малките и средни предприятия, за които интерес представляват кредитните услуги на банките и условията на лизинговите компании.

Входът както за конференцията, така и за самото изложение, е безплатен, като след томбола част от посетителите ще си тръгнат с награди.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:08 | 19.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още