IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

До 9 януари е срокът за внасяне на окончателна оферта за продажбата на БМФ

Извършването на огледи на активи на дружеството ще е от 23 ноември до 20 декември

12:26 | 27.11.07 г.
Автор - снимка
Създател
До 9 януари е срокът за внасяне на окончателна оферта за продажбата на БМФ
Срокът за внасяне на обвързваща оферта в конкурса за продажбата на 70% от капитала на “Параходство Български морски флот” ЕАД, Варна ще е до 15.00 часа на 9 януари 2008 г., съобщиха от Агенцията за приватизация.

АП стартира заключителния етап на двустепенния конкурс. След разглеждането на предварителната оферта, изпълнителният съвет на агенцията взе решение за допускане на “Кей Джи Маритайм Шипинг” АД до участие в него.

Агенцията отчита, че планираните инвестиции в индикативното предложение на българо-германския консорциум за развитието на морския флот са по-големи от очакваните и гарантират постигането на поставените в стратегията цели. Окончателната оферта ще бъде представена след завършването на икономическия и правен анализ (дю дилижънс) на дружеството.

Останалите срокове на заключителния етап са следните: извършване на огледи на активи на дружеството – от 23 ноември до 20 декември, период за провеждане на срещи с представители на дружеството, Агенцията за приватизация, Министерството на транспорта и други министерства, ведомства и организации, имащи отношение към приватизационната процедура – от 26 ноември до 20 декември, посещения в информационна зала – от 21 ноември до 7 декември 2007 г.

Свързани компании:

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:06 | 01.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още