IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Освободиха от длъжност директора на Летище Пловдив

Съветът на директорите избра за изпълнителен директор на дружеството Янко Янков

17:06 | 23.11.07 г.
Автор - снимка
Създател
Освободиха от длъжност директора на Летище Пловдив
Министърът на транспорта Петър Мутафчиев освободи от длъжност изпълнителния директор на „Летище Пловдив” ЕАД Пламен Николов. Министърът промени и числеността на Съвета на директорите на дружеството от три на пет души заради обединяването му с „Летище Бургас” ЕООД и „Летище Варна” ЕООД, съобщиха от министерството.

След като бяха сключени концесионните договори за управлението на летищата в Бургас и Варна, държавните летищни оператори „Летище Бургас” ЕООД и „Летище Варна” ЕООД преустановиха дейността си. Активите на двете дружества се вляха в активите на „Летище Пловдив” ЕАД.

Новите членове на Съвета на директорите на „Летище Пловдив” са Янко Янков, Божидар Малинов и Ирен Тонева. Съветът на директорите избра за изпълнителен директор на дружеството Янко Янков.

Янко Янков е бил изпълнителен директор на „Летище Варна” ЕООД и директор на дирекция в Министерството на транспорта и съобщенията. Ирен Тонева е главен експерт в дирекция „Контрол върху дейността на търговските дружества” в Министерството на транспорта. Божидар Малинов е икономист.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:57 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още