IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Юробанк И Еф Джи България с нов председател на Съвета на директорите

Емилия Миланова е била подуправител на БНБ, заместник-председател на Съвета на директорите на Банковата консолидационна компания и др.

16:07 | 21.11.07 г.
Автор - снимка
Създател
Юробанк И Еф Джи България с нов председател на Съвета на директорите
Юробанк И Еф Джи България избра нов председател на Съвета на директорите си - Емилия Миланова, която официално ще встъпи в длъжност от януари 2008 година, съобщиха от банката.

Емилия Миланова е била подуправител на БНБ, заместник-председател на Съвета на директорите на Банковата консолидационна компания, международен лектор на USAID и участник в множество проекти на Световната банка. Сега е доцент в катедра „Счетоводство и анализ” в УНСС.

Като член на Управителния съвет на БНБ и подуправител до средата на тази година, тя оглавява Управление „Банков надзор”, като същевременно ръководи и организира функциите на БНБ по осигуряване на стабилност на банковата система и защита интересите на вложителите.

Пощенска банка и ДЗИ Банк се обединиха със съдебно решение от 1 ноември, чрез вливане на ДЗИ Банк в Пощенска банкa. Юридическото име на обединената банка е “Юробанк И Еф Джи България” АД, като след време се предвижда марката "Пощенска банка" да бъде заменена с Eurobank EFG. Пощенска банка (с правно име Юробанк И Еф Джи България АД) е част от Юробанк И Еф Джи Груп.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:13 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още