IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стартира видео форматът на Клуб Investor.bg

Събрани акценти от дискусията на тема „Скъп ли е българският фондов пазар? Докъде може да стигне растежът на борсата? Какво да очакваме от IPO-сделките?“

17:51 | 20.11.07 г.
Автор - снимка
Създател
Стартира видео форматът на Клуб Investor.bg

Проведената среща на Клуб Investor.bg на 15 ноември предизвика голям интерес от страна на инвестиционната общност. Както обещахме, лекцията и дискусиите с Камен Колчев, председател на Съвета на директорите и главен изпълнителен директор на Елана Холдинг АД, и Цветослав Цачев, ръководител анализи в ИП Елана Трейдинг бяха заснети и за първи път ще бъдат показани на сайта Investor.bg.

Видеото е с продължителност от 11 минути. В него са събрани акцентите от дискусията на тема „Скъп ли е българският фондов пазар? Докъде може да стигне растежът на борсата? Какво да очакваме от IPO-сделките?“.

Целта на Клуба е да събира настоящи и бъдещи инвеститори, както и хора с подчертан интерес към финансовата сфера с представители на инвестиционната общност в България и региона, които да дискутират най-горещите теми от финансовите и борсови пазари. Намеренията на организаторите са и следващите срещи на Клуб Investor.bg да бъдат заснети и показани.

Представяме ви първото видео от серията срещи, организирани със съдействието на ОББ

Свързани компании:

Инвестор.БГ АД(IBG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:40 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още