IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Прегрява ли фондовата борса?

Идеята на конференцията е на едно място да бъдат обсъдени всички гледни точки за настоящото положение на българския капиталов пазар

11:31 | 20.11.07 г.
Автор - снимка
Създател
Прегрява ли фондовата борса?

Прегрява ли фондовата борса?“ ще е темата на национална конференция, организирана от Клуба на журналистите ААА, която ще се проведе на 22 ноември от 14 часа в хотел Шератон. Това съобщиха за Investor.bg организаторите на събитието.

Идеята на конференцията е на едно място да бъдат обсъдени всички гледни точки за настоящото положение на българския капиталов пазар, перспективите занапред, очакванията за продължаване на растежа или за продължителна или краткотрайна корекция.

Официалните лица на трибуната ще са председателят на Комисията за финансов надзор (КФН) Апостол Апостолов и председателят на Съвета на директорите на Българска фондова борса - София Виктор Папазов. Участие ще вземат още председателите на Българската асоциация на лицензираните инвестиционни посредници (БАЛИП) и на Българската асоциация на управляващите дружества (БАУД).

Доклади ще изнесат Виктор Папазов и Боян Иванчев, финансов съветник на вицепремиера Ивайло Калфин. Темите, по които те ще говорят, са съответно „Как да се промени провеждането на IPO-та” и „Нашата борса на фона на други борси”.

В началото на срещата ще има възможност за записване и на други желаещи да направят изказвания.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:54 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още