IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Етап-Адресс АД планира да излезе на БФБ-София догодина

От тази година дружеството произвежда и минерална вода с марка Ком

13:12 | 19.11.07 г.
Етап-Адресс АД планира да излезе на БФБ-София догодина

Централен депозитар АД е регистрирал акциите на компанията за автобусни превози Етап-Адресс АД.

Представител на дружеството уточни за Investor.bg, че компанията предвижда да осъществи IPO в началото на следващата година, а компанията освен автобусни превози, от тази година произвежда и минерална вода с марка Ком.

За деветмесечието на 2007 г. компанията отчита 6,1 млн. лв. продажби и 109 хил. лв. печалба, сравнено с 4,8 млн. лв. продажби и 58 хил. лв. загуба за същия период на 2006 г.

Миналата година Етап-Адресс АД издаде облигации за 5 млн. лв. Облигациите са с фиксиран купон в размер на 7,325% годишно, шестмесечен период на лихвено плащане и падеж на 8 май 2011 година.

През миналата седмица Централен депозитар е регистрирал и увеличение на капитала на Лев Инвест АДСИЦ, като от Комисията за финансов надзор не са се произнесли за лицензирането му. Акционер с 30% е ЗПК Лев Инс АД, а със 70% - Дженерал лизинг АД. Лизинговото дружество придоби известност, че първо стартира система за финансиране срещу дялове от договорни фондове.

Расафи ЕООД е придобил 0,02% от капитала на Доверие обединен холдинг и към 15 ноември делът му се е увеличил до 10,02%. Към 16 ноември делът на Секонекс Холдинг Лимитид в Доверие обединен холдинг е намалял с 0,03% до 4,995%, съобщава Централен депозитар в седмичния си бюлетин.

Над 60 компании планират излизане на БФБ-София.

Свързани компании:

Етап - Адресс АД(9JIA)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:02 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още