IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Тръгва четвърта национална ефирна телевизия

TV2 ще излъчва и определеното като „бизнес риалити шоу“ „Стажантът” на Доналд Тръмп

16:28 | 16.11.07 г.
Тръгва четвърта национална ефирна телевизия
На 25 ноември ще започне излъчването на четвъртата национална ефирна телевизия в България – TV2, съобщиха от медията.

„Стартираме със седемчасова програма, която ще започва в 17:00 часа. Причината за това е, че в момента се строят новите ни студия, които ще бъдат готови през пролетта на 2008 година. Тогава ще започнем 24-часово излъчване на собствени продукции – новини, ежедневни и уикенд магазинни предавания, публицистика и забавни предавания”, разяснява Огнян Димов, директор на TV2.

Телевизията ще заложи на нови български продукции, както и на чуждестранни шоу програми и сериали. Сред тях е и определеното като „бизнес риалити шоу“ „Стажантът”. Водещ и изпълнителен продуцент на „Стажантът” е Доналд Тръмп. Играта се фокусира върху тънкостите на бизнеса и анатомията на всеки провал и успех. Наградата за победителя е шансът да получи едногодишен договор със заплата от 250 хил. долара в някоя от компаниите на Тръмп.

“ТВ2” ЕООД притежава национална програмна лицензия за излъчване по ефир, кабел и сателит на програмата ТV2. Програмата ще се разпространява ефирно в 27-те областни центрове на страната на основание на договор с „Техностийл” ЕООД, притежаващо 27 лицензии за регионално ефирно разпространение. ТВ2 ще се разпространява и по кабел на територията на цялата страна.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:30 | 29.08.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още