IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Финализираха сделката по придобиването на ДжетФайненс

Френската Сетелем вече е собственик на 100% от дяловете на българската финансова компания

16:08 | 14.11.07 г.
Финализираха сделката по придобиването на ДжетФайненс
Френската компания Сетелем е вече собственик на 100% от капитала на ДжетФайненс Интернешънъл, съобщиха от българската финансова компания.

Сделката беше първоначално обявена през месец август тази година и одобрена от българските регулаторни органи през ноември.

ДжетФайненс ще продължи да предлага бързи потребителски кредити с индивидуални условия за всеки клиент. Нашите услуги и занапред ще бъдат с ограничена бюрокрация – бързи и лесни за усвояване от клиентите. Бъдещите ни планове са да предложим нови услуги, разработени специално за нуждите на българските потребители и базирани на нашия опит на пазара”, коментира Иван Христанов, изпълнителен директор на ДжетФайненс Интернешънъл.

За първата половина на 2007 г. ДжетФайненс отчете нетна печалба от близо 7,7 милиона лева и над 65% ръст на кредитите в сравнение със същия период на 2006 г.

Сетелем, част от групата на БНП Париба, е лидер в областта на потребителското кредитиране в Европа и присъства в 29 страни в света.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:44 | 03.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още