IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Консолидираните приходи на Бианор с ръст от 35 на сто

Печалбата преди данъци е 255 хил. лева, или с 8% по-малко в сравнение с миналогодишния период

15:07 | 14.11.07 г.
Консолидираните приходи на Бианор с ръст от 35 на сто

Бианор АД отчете 2,4 млн. лева консолидирани приходи за първите девет месеца на 2007 г., което е увеличение от 35% в сравнение със същия период на миналата година, съобщиха от дружеството.

Консолидираната печалба преди амортизации, лихви и данъци (EBITDA) нараства с 6% спрямо същия период на миналата година. Печалбата преди данъци е 255 хил. лева, или с 8% по-малко в сравнение с миналогодишния период. За периода Бианор не е начислило данъчни разходи.

Ръстът в приходите се дължи на спечелените през годината нови клиенти на групата, както и на продължаването на работата по дългосрочните проекти на Бианор Сървисиз”, заяви Костадин Йорданов, изпълнителен директор на Бианор.

Активите на дружеството към края на третото тримесечие достигат 4,9 млн. лева, което представлява ръст от 94%.

През първите девет месеца от годината наред с обичайната ни дейност реализирахме и две нови инвестиции по откриване на офиса ни в Ню Йорк и на развойния център на Бианор Сървисиз в Пловдив”, заяви Владимир Танков, оперативен директор на Бианор.

Днес книжата на Бианор отчетоха ръст от 10,4 на сто до 12,1 лв., като по позицията минаха 635 акции.

Свързани компании:

Бианор Холдинг АД(BNR)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:35 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още