IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клуб Investor.bg стартира своята трета поредна среща

Темата на предстоящата среща е „Скъп ли е българският фондов пазар? Докъде може да стигне растежът на борсата? Какво да очакваме от IPO-сделките?“

13:53 | 13.11.07 г.
Автор - снимка
Създател
Клуб Investor.bg стартира своята трета поредна среща
След проведените срещи с инвестиционната общност през летните месеци Клуб Investor.bg отново кани всички професионални инвеститори и хора с интерес към капиталовия пазар на редовните си събирания.

Поради проявения голям интерес към инвеститорските срещи Клуб Investor.bg , потърси партньори в това начинание. От този сезон срещите ще се провеждат със съдействието на Обединена българска банка. Лекциите ще се провеждат всеки месец в зала Арена на хотел Арена ди Сердика, който се намира на ул. „Будапеща“ 2-4 в столицата.

Лектори на поредната среща ще бъдат Камен Колчев, председател на Съвета на директорите и главен изпълнителен директор на Елана Холдинг АД, и Цветослав Цачев, ръководител анализи в ИП Елана Трейдинг, които ще изнесат лекция на тема: „Скъп ли е българският фондов пазар? Докъде може да стигне растежът на борсата? Какво да очакваме от IPO-сделките?“. Събитието ще се проведе от 17:30 часа в четвъртък, 15 ноември.

Входната такса е 15 лв, като лекцията е отворена за всички, които желаят да присъстват. Желанието си за участие в срещата на 15-ти, както и желанието си за членство в Клуб Investor.bg може да заявите бързо от тук.

Очакваме по време на срещите да бъде споделян личен и професионален опит от участието на капиталовия пазар в България, да бъдат дискутирани очаквания и прогнози, свързани с търговията на БФБ-София.

Програмата на първата насрочена среща е както следва:

17.30 – 17.45 Откриване
17.45 – 18.35 Основна лекция
18.35 – 19.20 Дискусия

Свързани компании:

Инвестор.БГ АД(IBG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:00 | 19.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още