IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Холдинг Пътища с нов договор за обществена поръчка

Става въпрос за отсечка от път Троян-Кърнаре и отсечка от път Дерманци-Угърчин-Микре

17:52 | 02.11.07 г.
Холдинг Пътища с нов договор за обществена поръчка
Холдинг Пътища АД е сключило договор с Фонд „Републиканска пътна инфраструктура” за изпълнение на обществена поръчка, чиято стойност превишава 10% от средните приходи на дружеството за последните 3 години, съобщи БФБ-София.

Става въпрос за отсечка от път Троян-Кърнаре и отсечка от път Дерманци-Угърчин-Микре.

Договорът е сключен при осъществяване на обичайната търговска дейност на дружеството и на основание чл. 114, ал.8 от ЗППЦК за сключването му не се изисква решение на Общото събрание на акционерите.

Холдинг Пътища има сключен договор с Фонд „Републиканска пътна инфраструктура” за текущ ремонт и зимно поддържане на 152 600 км републикански пътища на територията на Областно пътно управление София, район РПС-София, чиято стойност също превишава 10% от средните приходи на дружеството за последните 3 години.

На 11 декември Холдинг Пътища свиква извънредно ОСА, на което акционерите ще гласуват за осъществяване на сплит на акциите в съотношение 25 към 1, тоест ще бъде намалена номиналната стойност на акциите на дружеството от 25 лева на 1 лев всяка.

Днес книжата на дружеството отчетоха спад от 4,9% до 39 042,83 лв. като по позицията минаха 23 акции.

Свързани компании:

Холдинг Пътища АД /в несъстоятелност/(6H2)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:43 | 01.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още