IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Откриват рехабилитирана отсечка между Враца и Мездра

За петте месеца ремонтни работи изцяло са рехабилитирани 20 км първокласен републикански път

08:32 | 01.11.07 г.
Автор - снимка
Създател
Откриват рехабилитирана отсечка между Враца и Мездра
Днес се открива рехабилитираната отсечка от Път-І-1 (Е-79) от км 150+890 до км 161+160, в участъка между Враца и Мездра, съобщиха от Нове Холдинг.
 
За петте месеца ремонтни работи изцяло са рехабилитирани 20 км първокласен републикански път (2х10 км), част от европейски транспортен коридор номер IV с две платна по две активни ленти за движение и разделителна ивица.

Участъкът от Е-79 е въведен в експлоатация преди 30 години. Изпълнител на рехабилитацията е Пътинженеринг Монтана – част от Холдинг Пътища.

При рехабилитацията е подобрено отводняването, като в някои участъци са изградени нови водоотвеждащи съоръжения. Ремонтирани са 6 съоръжения, като две от тях са и с нови пътни плочи и хидроизолация. Ремонтирани са частично и три пътни възела и са подобрени всички автобусни спирки и прилежащи територии в сервитута на пътя.

Холдинг Пътища започва ремонта на оставащите неремонтирани 8 км през град Враца от европейски транспортен коридор номер IV.

Свързани компании:

Холдинг Пътища АД /в несъстоятелност/(6H2)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:07 | 13.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още