IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нове Холдинг отрече да има връзка с Трейс Груп Холд

Прессъобщение от Нове Холдинг опровергава слуховете в публичното пространство, че Трейс Груп Холд е част от портфейла му

10:03 | 25.10.07 г.
Нове Холдинг отрече да има връзка с Трейс Груп Холд
През последните седмици в публичното пространство се разпространява слух, че дружеството Трейс Груп Холд АД е част от компаниите на Нове Холдинг. По този повод искаме ясно да заявим, че това не е така. Нито Нове Холдинг, нито пряко г-н Васил Божков имат участие в собствеността на споменатата фирма и всяка подобна информация следва да бъде считана за невярна“, се казва в прессъобщение на Нове АД Холдинг.

Вчера стана ясно, че през декември ще се проведат извънредни общи събрания на акционерите на Холдинг Пътища, на които ще се гласува Васил Крумов Божков и Нове Холдинг АД да бъдат избрани за членове на Надзорния съвет на двете дружества.

Публичното предлагане на акции, издадени от Трейс Груп Холд АД, ще се проведе утре, 26 октомври, от 9 до 16 ч. Новата емисия на дружеството, обект на IPO, е в размер на 200 хил. лв., разпределени в 200 000 обикновени акции с номинална стойност от 1 лв. и емисионна стойност от 110,50 лв. всяка. След увеличението акциите на Трейс Груп ще достигнат 2,2 млн. броя.

Свързани компании:

Трейс Груп Холд АД(T57)

Мостстрой АД /в несъстоятелност/(5MY)

Холдинг Пътища АД /в несъстоятелност/(6H2)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:21 | 05.09.22 г.
Специални проекти виж още
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.
Финанси виж още