IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Маркетинг експертът Филип Котлър идва в България през ноември

Денят на Филип Котлър в България ще се проведе в Кемпински Хотел Зографски София

16:58 | 19.10.07 г.
Маркетинг експертът Филип Котлър идва в България през ноември

Маркетинг експертът проф. Филип Котлър, който е на четвърто място в класацията на Financial Times за най-големите имена в мениджмънта за всички времена, ще проведе еднодневен семинар в „Кемпински Хотел Зографски София” на 14 ноември, съобщиха организаторите на събитието, което се провежда с медийното партньорство на Investor.bg.

Проектът „Денят на Филип Котлър в България” е еднодневен семинар, на който се очаква да вземат участие над 600 български и чуждестранни мениджъри, представители на бизнеса, на академичните среди, студенти по маркетинг и други.

Организаторите подготвят и специален PR филм за събитието, в който се представя един от най-прочутите стратези на търговската марка и автор на 35 основополагащи трудове по маркетинг през погледа на българските бизнес и академични среди.

Семинарът, организиран от БГБизнес, се провежда с партньорството на Българската стопанска камара, Българската търговско-промишлена палата, Германо-Българската индустриално-търговска камара, Българската асоциация по маркетинг и Университетът за национално и световно стопанство.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:10 | 08.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още