IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

И концесиите на София в онлайн регистър

На страницата на общината вече работят и регистър на търговските дружества с общинско участие и актуален регистър на общинската собственост

15:07 | 18.10.07 г.
Автор - снимка
Създател
И концесиите на София в онлайн регистър
Регистър на концесиите е достъпен от днес на сайта на Столична община, съобщиха от общината. Той съдържа информация за всичките пет концесионни договора на общината.

Всеки гражданин има достъп до информация, свързана с предмета на концесията, срока й, датата на сключване на концесионния договор, правата и задълженията на концесионера, имуществените права и задължения на концедента, както и методиката за определяне на концесионното възнаграждение.

На страницата на общината вече работят и регистър на търговските дружества с общинско участие и актуален регистър на общинската собственост.

През следващата седмица на страницата на Столична община ще бъде публикуван регистър на сделките на Столична община, направени през последния мандат от ноември 2003 г. до октомври 2007 г. В регистъра ще има данни за всички реализирани сделки с общинска собственост, включващи продажба, замяна, дарение, делба, учредяване на право на строеж, учредяване на право на ползване и т.н. Към момента са въведени сделките за 2006 година. Продължава въвеждането на данни за 2007, 2005 и 2004 година.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:56 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още