IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

АП продаде Национална постоянно действаща изложба ЕООД за 1,36 млн. лв.

Предметът на дейност на фирмата е организиране, проектиране и изпълнение на панаирна и изложбена дейност в страната и чужбина и др.

14:11 | 18.10.07 г.
Автор - снимка
Създател
АП продаде Национална постоянно действаща изложба ЕООД за 1,36 млн. лв.
Иван Йорданов (физическо лице) спечели търга с явно наддаване за продажбата на 2 109 дяла, представляващи 100% от капитала на “Национална постоянно действаща изложба” ЕООД, гр. София за 1,36 млн. лв., съобщиха от Агенцията за приватизация.

Наддаването започна от 800 хил. лв., като стъпката на наддаване беше 80 хил. лв. Участниците в търга бяха двама.

Предметът на дейност на “Национална постоянно действаща изложба” е организиране, проектиране и изпълнение на панаирна и изложбена дейност в страната и чужбина; изпълнение на проекти за пространствено художествено оформление; информационна дейност за върхови научно-технически постижения и патентно-лицензионна тематика и съдействие в обучението на специалистите в това направление; консултантска, инвестиционна, инженерингова, маркетингова и търговска дейност; международно научно-техническо и икономическо сътрудничество, посредничество, представителство и други дейности, които не са забранени със закон.

Сделката подлежи на одобрение от Надзорния съвет на АП.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:25 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още