IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Започва рехабилитацията на пътя Лом-Монтана

Рехабилитацията на пътя Лом-Монтана се финансира по програма ФАР – Трансгранично сътрудничество между България и Румъния

17:47 | 17.10.07 г.
Автор - снимка
Създател
Започва рехабилитацията на пътя Лом-Монтана
Рехабилитацията на пътя Лом-Монтана ще започне утре с подписването на договорите за рехабилитация на пътя и за супервизия на обекта с избраните изпълнители, съобщиха от Министерството на регионалното развитие и благоустройството.
 
Стартът на проекта ще бъде даден на разклона на входа за Лом по път Е – 79.

Рехабилитацията на пътя Лом-Монтана се финансира по програма ФАР – Трансгранично сътрудничество между България и Румъния. След проведен международен търг, за изпълнител на проекта е избрана фирма “Пътстрой 92” АД. Стойността на договора за рехабилитация на 41-км отсечка от второкласния път е 5,77 млн. евро.

Супервизията ще се извършва от Сдружение - ADO S.A. – Гърция; “Градиакт Консулт” ООД - България, след като сдружението спечели обявения международен ограничен търг. Стойността на договора за супервизия е 550 хил. евро.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:04 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още