IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

КФН потвърди проспекта на Хидроизомат АД

По-рано този месец от компанията обявиха, че очакват да излязат на борсата в края на ноември

16:21 | 17.10.07 г.
Автор - снимка
Създател
КФН потвърди проспекта на Хидроизомат АД
Комисията за финансов надзор одобри проспекта на Хидроизомат АД, за допускане на акциите на дружеството до търговия на регулиран пазар, съобщиха от надзорната институция.

Емисията е в размер на 1,3 млн. лв., разпределени в 1 299 122 броя обикновени акции с номинална стойност от 1 лев всяка, представляващи съдебно регистрирания капитал на дружеството. КФН също така вписа Хидроизомат АД като публично дружество.

По-рано този месец от компанията обявиха, че очакват да излязат на борсата в края на ноември. Публичното предлагане ще се осъществи чрез смесен закрит аукцион на БФБ-София, като ще се предложат около 300 хил. акции, което ще осигури free-float от около 23%

Хидроизомат АД е част от икономическата група на Доверие Обединен Холдинг АД. Към края на шестмесечието на 2007 г. приходите на дружеството от основна дейност възлизат на 1,04 млн. лв. спрямо 653 хил. лв. за съответния период на миналата година.

Днес КФН потвърди и проспектите на Холдинг Нов Век, Холдинг Варна и Българска роза.


 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:12 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още