IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

БФБ-София организира кръгла маса за компаниите от Югоизточна България

Форумът ще се проведе на 23 ноември в курорта Старозагорски минерални бани

15:45 | 10.10.07 г.
Автор - снимка
Създател
БФБ-София организира кръгла маса за компаниите от Югоизточна България
Четвъртата регионална кръгла маса “Българската фондова борса и бизнесът - партньори в Европейския съюз” с компании от Югоизточна България ще се проведе в курорта Старозагорски минерални бани на 23 ноември, съобщават от институцията.

Предимствата на капиталовия пазар и възможностите за алтернативно финансиране чрез фондовата борса ще бъдат представени по време на поредното издание на мероприятието. За участие са поканени фирми от региона, инвестиционни посредници, банки, представители на Българската търговско-промишлена палата, Българската стопанска камара, както и представители на академичните среди.

Както и в предишните три кръгли маси, организирани от борсата, теми в дискусията ще бъдат процедурите по придобиване на публичен статут, правна рамка на капиталовия пазар, опитът на публичните компании и др. Предвидена е и възможност за индивидуални бизнес срещи между инвестиционните посредници и компаниите.

На форума ще присъстват и представители на Комисията за финансов надзор, представители на местната административна власт, работодателски организации и журналисти.

Първите три подобни мероприятия бяха проведени във Варна, Велико Търново и Пловдив, съответно за компаниите от Североизточния, Северния Централен и Южния Централен реион на страната.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:05 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още