IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тодоров АД спечели поръчка за доставка на напитки за близо 41 хил. лв.

Поръчката е за 1 200 бутилки отлежала гроздова ракия и 3 500 бутилки „Мускат“, реколта 2006 г.

16:43 | 21.09.07 г.
Тодоров АД спечели поръчка за доставка на напитки за близо 41 хил. лв.
След участие в открита процедура за възлагане на обществена поръчка на Министерство на външните работи с предмет “Доставка на напитки за представителни и протоколни мероприятия на дипломатическите и консулските представителства на Република България в чужбина”, Тодоров АД-София е избрана за изпълнител по две от трите позиции, за които е кандидатствала, съобщи БФБ-София.

От дружеството съобщиха за Investor.bg, че общата стойност на поръчката е 40 852 лв. без ДДС, като същата включва 1 200 бутилки отлежала гроздова ракия и 3 500 бутилки „Мускат“, реколта 2006 г.

През август Тодоров АД придоби 100% от капитала на две дружества - Полиартс ЕООД и Вини арт ООД. Полиартс ЕООД е с предмет на дейност туристически услуги, а Вини арт ООД, което е преименувано на Тодоров-агро ЕООД, се занимава с производство на земеделска продукция.

Придобиването е извършено в съответствие с плановете за развитие, отбелязани в проспекта на дружеството. Целта на инвестицията в посочените дружества е да поемат отглеждането на лозята и управлението на хотела, както е планирано в проспекта на дружеството.

Полиартс ЕООД ще поеме извършването на дейността по управление на хотелския комплекс, посещенията на СПА-центъра и избата. Тодоров-агро ЕООД ще поеме отглеждането на лозята и производството на грозде.

Днес акциите на дружеството отчетоха ръст от 4,74% до 1,99 лв., като по позицията минаха 17 706 лота. Търсене има при цена 2 лв., а предлагане – при цена 2,019 лв.

Свързани компании:

Тодоров АД(TDRF)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:08 | 04.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още