IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Булгартабак Холдинг ще изплаща дивидентите за 2006 г. от 27 септември

Към момента книжата на Булгартабак Холдинг се търгуват на средна цена от 34 лв.

11:26 | 21.09.07 г.
Автор - снимка
Създател
Булгартабак Холдинг ще изплаща дивидентите за 2006 г. от 27 септември
От 27 септември (четвъртък) Булгартабак Холдинг започва изплащане на дивидентите за 2006 г., съобщава БФБ-София. В края на юни акционерите на холдинга гласуваха брутен дивидент от 2,63 лв. на акция (2,45 лв. нетен).

Дивидентите на акционерите, които са клиенти на инвестиционен посредник, ще се изплащат по открити подсметки при посредниците в продължение на тримесечен срок. Дивидентите на акционерите, които не са клиенти на инвестиционен посредник, ще се изплащат във всички филиали и офиси на УниКредит Булбанк АД до 27 септември 2008 г.

След изтичане на горните срокове, редът за по-нататъшното изплащане на дивидентите ще бъде указан допълнително, се казва още в съобщението.

Към момента книжата на Булгартабак Холдинг се търгуват на средна цена от 34 лв., или без промяна спрямо предходната сесия, като от началото на днешната търговия по позицията бяха прехъврени 300 лота.

Свързани компании:

Булгартабак - холдинг АД(BTH)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:20 | 29.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още