IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Министри на екологията ще обсъждат в София екопроблемите в региона

Събитието ще се проведе с медийното партньорство на Investor.bg на 2 октомври в зала 6 на НДК

10:16 | 19.09.07 г.
Автор - снимка
Създател
Министри на екологията ще обсъждат в София екопроблемите в региона

Четирима министри на екологията от страните от региона ще дискутират проблемите на околната среда и устойчивото развитие на Четвъртия международен икономически форум „Инвестиции в околната среда за по-добро качество на живот”. Събитието ще се проведе с медийното партньорство на Investor.bg на 2 октомври в зала 6 на НДК.

За участие в конференцията ще пристигнат Джелил Байрами, министър на околната среда и пространственото планиране на Република Македония, Луфтер Джувели, министър на здравеопазването и защитата на околната среда на Република Албания, Предраг Ненезич, министър на туризма и опазването на околната среда на Република Черна гора и Силвио Стойка, заместник-министър на околната среда и устойчивото развитие на Румъния.

Сред официалните гости ще бъде и държавният секретар по опазването на околната среда в Министерството на опазването на околната среда, пространственото планиране и строителството на Република Хърватия.

Основните теми, които ще бъдат дискутирани по време на екофорума, са: околна среда и устойчиво развитие, енергетика и възобновяеми енергийни източници, околна среда и инвестиции във водния сектор, управление на отпадъци, финансиране на проекти за опазване на околната среда.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:04 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още