IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Комисията издаде лиценз на УД Евър Управление на Активи АД

КФН е издала и разрешение на управляващо дружество УД Аврора Кепитъл АД да организира и управлява договорен фонд "Аврора Кепитъл - Балансиран"

14:31 | 04.09.07 г.
Комисията издаде лиценз на УД Евър Управление на Активи АД
Комисията за финансов надзор (КФН) издаде лиценз за извършване на дейност като управляващо дружество на Евър Управление на Активи АД, гр. София, съобщи днес надзорната институция.

Основен акционер в управляващото дружество е финансова къща Евър АД с 80,4% от капитала. Дружеството ще се управлява от Съвет на директорите в състав: Константин Василев – председател на СД, Борислав Недялков – изпълнителен директор, Татяна Славчева – зам. председател на СД.

КФН е издала и разрешение на управляващо дружество УД Аврора Кепитъл АД да организира и управлява договорен фонд "Аврора Кепитъл - Балансиран".

Целта на фонда е постигането на добра текуща доходност при средно ниво на риск, като инвестициите ще бъдат насочени балансирано в дългови ценни книжа и инструменти на паричния пазар, както и в акции на публични дружества.


Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:35 | 27.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още