IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

БФБ регистрира новите акции на Евроинс, ИК Холдинг и Балканкар-Заря

Трите последващи емисии се въвеждат за търговия от 10 септември (понеделник)

11:34 | 04.09.07 г.
Автор - снимка
Създател
БФБ регистрира новите акции на Евроинс, ИК Холдинг и Балканкар-Заря
От понеделник (10 септември) на БФБ-София ще се търгуват акциите от увеличенията на капитала на ЗД Евроинс, Индустриален капитал Холдинг и Балканкар-Заря, съобщиха от борсата днес.

В края на юни акционерите на Евроинс гласуваха за увеличение на капитала със собствени средства на дружеството от 7,5 млн. лв. на 10 млн. лв. Последващата емисия, която днес бе регистрирана за търговия е от 2,5 млн. акции, всяка от които с номинална стойност от 1 лв.

От понеделник на борсата ще се търгува и емисия акции на Индустриален Капитал Холдинг, в размер на 5,83 млн. лв., разпределени в същия брой акции с номинална стойност от 1 лв. всяка. Емисията е издадена в резултат на увеличение капитала на дружеството от 1,94 млн. лв. на 7,78 млн. лв.

Акционерите на Балканкар-Заря АД гласуваха за увеличение на капитала на дружеството със собствени средства от 165 хил. лв. на 1,32 млн. лв. в началото на юни. От понеделник на БФБ-София ще се търгува послдващата емисия на дружеството, разпределена в 1 156 799 акции.

Свързани компании:

ЗД Евроинс АД(5IC)

Балканкар-Заря АД(BZR)

Индустриален Капитал Холдинг АД(HIKA)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:33 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още