IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Агенция "Митници" подписа меморандум с Imperial Tobacco

Основните посоки в подписания документ са ограничаване на контрабандния внос и нелегалната търговия с тютюневи изделия, включително предотвратяване на трансграничната търговия с фалшиви тютюневи изделия

11:08 | 04.09.07 г.
Агенция "Митници" подписа меморандум с Imperial Tobacco
Вчера в сградата на Агенция “Митници” е бил подписан меморандум за сътрудничество между Imperial Tobacco Limited, заедно с българската й дъщерна компания “Импириъл Табако България” ЕООД, и Агенция “Митници”, съобщиха от агенцията.

Целта на меморандума е да очертае рамката на сътрудничество между Агенция „Митници” и цигарения производител, който е собственик и на компанията Reemtsma.

Основните посоки в подписания документ са ограничаване на контрабандния внос и нелегалната търговия с тютюневи изделия, включително предотвратяване на трансграничната търговия с фалшиви продукти.
На българския пазар “Импириъл Табако България” ЕООД предлага марките цигари Davidoff, West, Paramount, Golden Gate, Lambert&Butler, Superkings и тютюн Golden Virginia.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:59 | 14.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още