IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

В Заводски строежи ще гласуват за увеличение на капитала до 100 млн. лв.

11:23 | 01.09.07 г.
В Заводски строежи ще гласуват за увеличение на капитала до 100 млн. лв.

Съвета на директорите на Заводски строежи-ПС-Перник АД-Перник е взел решение за свикване на извънредно общо събрание на акционерите (ОСА) на 19 октомври тази година, на което ще се вземе решение за промени в капитала, издаване на облигации, промени в органите на управление и промяна на името. Предлага се новото име на дружеството да е Заводски строежи АД.

Акционерите ще гласуват в срок до 5 години считано от 19 октомври 2007 г. Съветът на директорите да може да увеличава капитала на дружеството до 100 млн. лв. чрез издаване на нови обикновени или привилегировани акции и при спазване реда на приложимите правни норми;

Също така в срок до 5 години считано от 19 октомври 2007 г. Съветът на директорите може да приема решения за издаване на облигации при общ размер на облигационния заем до 100 млн. лв.

В момента основния капитал на Заводски строежи-ПС-Перник АД-Перник е 137 хил. лв.

Във вторник Софстрой АД отправи поредно търгово предложение към непритежаваните от него 8,78% от акциите на дружеството.



Свързани компании:

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:47 | 03.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още