IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Три пътя ще бъдат ремонтирани в Карловско през 2008 г.

Те са: отсечката от главния подбалкански път между селата Певците и Васил Левски; 4-километровият път между селата Кърнаре и Христо Даново и трасето от Калофер до местността Паниците, което е част от пътя Калофер – Априлци

17:22 | 31.08.07 г.
Автор - снимка
Създател
Три пътя ще бъдат ремонтирани в Карловско през 2008 г.
Три пътя ще бъдат ремонтирани в Карловско следващата година със средства на фонд “Републиканска инфраструктура”, съобщи кметът Емил Кабаиванов. Той не уточни стойността на вложението, тъй като средствата се планирали в бюджета на фонда.

Пътищата са част от националната пътна мрежа. Те са: отсечката от главния подбалкански път между селата Певците и Васил Левски; 4-километровият път между селата Кърнаре и Христо Даново и трасето от Калофер до местността Паниците, което е част от пътя Калофер – Априлци.

И трите отсечки са включени в плана на фонд “Републиканска инфраструктура” за строителство и ремонт, които ще започнат през пролетта на 2008 г. и трябва да завършат до идната есен. Ще се поставя нов асфалт, ще се ремонтират банкетите и ще се отпушват или правят нови канавки край пътищата.

И трите пътя са в лошо състояние и не са ремонтирани от години.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:39 | 11.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още