IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Сертифицираха ДП "Транспортно строителство и възстановяване"

Сертификатът е издаден от Quality Austria – OQS Certification and Evaluation

14:49 | 31.08.07 г.
Сертифицираха ДП "Транспортно строителство и възстановяване"
ДП “Транспортно строителство и възстановяване” получи днес международен сертификат за внедрена система за управление на качеството ISO 9001:2000, съобщиха от Министерството на транспорта. Сертификатът е издаден от Quality Austria – OQS Certification and Evaluation. Мениджърът на сертифициращата фирма за България Георги Грънчаров връчи официалния документ на главния директор на ДП „ТСВ” Веселин Кожухаров.

Системата за управление на качеството е разработена с помощта на квалифицирани специалисти от “Софконтрол консулт” ООД и обхваща процесите, свързани с дейността на предприятието по осигуряване на необходимите ресурси, по планиране на производството, връзките с клиенти и доставчици, управление на човешките ресурси, строителството, поддържането и възстановяването на всички видове подземни и надземни строителни съоръжения и производството на строителни материали.

В тази насока в стратегията за развитие на предприятието е залегнало и внедряването на съвременни системи за управление на качеството по серията стандарти ISO. С разширение на обхвата на защитения сертификат Дирекция “Безопасност и управление на качеството”, разработи и е в процес на внедряване на Система за управление на безопасни и здравословни условия на труд, съгласно OHSAS ISO 18000.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:49 | 01.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още