IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Уволниха директора на НАП – Бургас, уронвал авторитета на агенцията

Друга причина за уволнението на Недялко Киров е неспособността му да формира успешно работещ екип в дирекцията

14:40 | 29.08.07 г.
Автор - снимка
Създател
Уволниха директора на НАП – Бургас, уронвал авторитета на агенцията
Със заповед от 28 август изпълнителният директор на Националната агенция за приходите (НАП) Мария Мургина прекрати едностранно трудовото правоотношение на Недялко Киров, териториален директор на НАП в Бургас, съобщиха от агенцията днес.  

Сред мотивите в заповедта е посочено, че Киров не е успял да се справи с професионалните си задължения. В резултат от действията му се е формирало негативно отношение на обществеността към териториалната дирекция (ТД) на НАП Бургас, което се отразява на авторитета на институцията, пише още в заповедта за уволнение.

Друга причина за прекратяването на правоотношението с Киров е неспособността му да формира успешно работещ екип в дирекцията.

За временно изпълняващ длъжността териториален директор на НАП в Бургас е назначен Димитър Минчев, досегашен заместник директор на ТД на НАП. Минчев е завършил „Счетоводство и контрол” и работи в системата на данъчната администрация от 1992 г.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:32 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още