IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

КФН вписа увеличенията на Евроинс, Индустриален капитал и Балканкар Заря

Предстои решение на СД на БФБ-София за определяне на начална дата за търговия с новите акции на трите дружества

14:35 | 29.08.07 г.
КФН вписа увеличенията на Евроинс, Индустриален капитал и Балканкар Заря

На днешното си заседание Комисията за финансов надзор вписа последваща емисия от акции на ЗД „Евроинс” АД в размер на 2,5 млн. лв., разпределени в същия брой обикновени акции с номинална стойност от 1 лв. всяка. Емисията е издадена в резултат на увеличение на капитала на дружеството от 7,5 млн. лв. на 10 млн. лв., с непарични вноски, чрез средства от фонд Резервен на дружеството.

Регулаторният орган вписа и последваща емисия акции на Индустриален Капитал - Холдинг АД в размер на 5,83 млн. лв., разпределени в същия брой обикновени акции с номинална стойност от 1 лв. всяка. Емисията е издадена в резултат на увеличение капитала на дружеството от 1,94 млн. лв. на 7,78 млн. лв., с непарични вноски, чрез средства от фонд Резервен на дружеството.

КФН вписа и последваща емисия на Балканкар Заря АД, гр. Павликени в размер на 1,16 млн. лв., разпределени в същия брой обикновени акции с номинална стойност от 1 лв. всяка. Емисията е издадена в резултат на увеличение капитала на дружеството от 0,17 млн. лв. на 1,32 млн. лв., с непарични вноски, чрез средства от фонд Резервен на дружеството.

Предстои решение на СД на БФБ-София за определяне на начална дата за търговия с новите акции на трите дружества.

Днес КФН
вписа в регистъра на публичните дружества Бианор, Специализирани бизнес ситеми и Юнайтед Пропъртис АДСИЦ.

Свързани компании:

ЗД Евроинс АД(5IC)

Балканкар-Заря АД(BZR)

Индустриален Капитал Холдинг АД(HIKA)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:49 | 05.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още