IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Подписаха договора за продажба на "Балканкар – Г. Михайлов" АД

Цената по сделката е в размер на 800 хил. лева.

16:36 | 23.08.07 г.
Подписаха договора за продажба на "Балканкар – Г. Михайлов" АД
Агенцията за приватизация (АП) и “Българска търговска компания – 66” АД - София подписаха договора за приватизационна продажба на 67,02% от капитала на “Балканкар – Г. Михайлов” АД, гр. Кнежа, съобщиха от агенцията.

Цената по сделката е в размер на 800 хил. лева. Това беше и началната тръжна цена, обявена през юни.

Сумата се заплаща чрез банков превод по сметка на АП, като 50% от сумата се заплащат в деня на подписване на договора, а останалата част в срок до 15 календарни дни.

Договорът е бил подписан от изпълнителния директор на АП Тодор Николов и Димитър Белелиев, изпълнителен директор на “Българска търговска компания – 66” АД.

Предметът на дейност на “Балканкар-Г. Михайлов” е производство, сервиз, ремонт и търговия с компоненти за кари и друга подемно-транспортна техника, стоки и услуги за населението.

Предметът на дейност на “Българска търговска компания – 66” е посредническа дейност, проучване на пазарите и свързаното с това информационно обслужване, външнотърговска дейност и други.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:00 | 29.08.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още