IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Активите на взаимните фондове на ОББ Асет Мениджмънт достигнаха 30 млн. лв.

„ОББ Асет Мениджмънт” управлява фондовете „ОББ Премиум Акции”, „ОББ Балансиран Фонд” и „ОББ Платинум Облигации”

09:26 | 20.08.07 г.
Автор - снимка
Създател
Активите на взаимните фондове на ОББ Асет Мениджмънт достигнаха 30 млн. лв.
Над 30 млн. лева са активите на трите взаимни фонда на „ОББ Асет Мениджмънт” към началото на август, което е ръст от 125% в сравнение с началото на тази година, съобщи изпълнителният директор на компанията Камен Димитров.

ОББ Асет Мениджмънт” управлява фондовете „ОББ Премиум Акции” - за високорискови инвестиции, „ОББ Балансиран Фонд” – за среднорискови вложения, и „ОББ Платинум Облигации” – за инвестиции с нисък риск.

46,1% е реализираната доходност от „ОББ Премиум Акции” за седемте месеца на 2007 г., а за последната година тя е 69,9 на сто.

Инвеститорите в акции на „ОББ Балансиран Фонд” са спечелили 29,1% за периода януари – юли и 40% за последната една година.

Реализираната доходност от „ОББ Платинум Облигации” е 6% за последните 7 месеца и 8,7% за последните 12.  

Над 1000 частни лица и фирми са вложителите във фондовете на „ОББ Асет Мениджмънт” към август. Продуктите на дружеството могат да се намерят в повечето от 190-те клона на ОББ в цялата страна.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:34 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още