IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

КФН наложи временна забрана на търговото предложение за НонВоТекс

Акциите, притежание на предложителите (пряко и чрез свързани лица), са 45 074 броя, което се равнява на 91,10% от общия брой акции на дружеството

12:27 | 17.08.07 г.
Автор - снимка
Създател
КФН наложи временна забрана на търговото предложение за  НонВоТекс
Комисията за финансов надзор (КФН) наложи временна забрана на търгово предложение от Веселин Воденичаров и Петър Василев за закупуване чрез инвестиционен посредник "Булброкърс" АД, гр. София, на акции на НонВоТекс АД, гр. София, от останалите акционери на дружеството, съобщиха от комисията.
 
Акциите, притежание на предложителите (пряко и чрез свързани лица), са 45 074 броя, което се равнява на 91,10% от общия брой акции на дружеството. Акциите, обект на търговото предложение, са 4 405 броя.
 
Предлаганата цена за една акция е 2,50 лв., а срокът на предложението е 28 дни, считано от деня, следващ датата на публикуване в два централни ежедневника.
 
Търговите предложители декларират, че възнамеряват да поискат отписване на дружеството от регистъра на публичните дружества, воден от КФН.
 
От шестмесечния отчет на НонВоТекс става ясно, че дружеството отчита 55 хил. лв. нетна загуба за второто тримесечие на 2007 г., което обаче е 5,86% от нетната загуба (в размер на 322 хил. лв.) за същия период на миналата година. Основният капитал е на стойност 69 хил. лв., а собственият – 60 хил. лв.
 
Дружеството се занимава с производство на строителни текстили, филтърни материи, мебелни и конфекционни материали, индустриални стоки и текстилни регенерати, търговия и други.
 
До момента няма сключени сделки с книжата на НонВоТекс. Липсват оферти за търсене и предлагане на акции на компанията.

Свързани компании:

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:01 | 09.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още