IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Община Несебър смени представителите си в търговски дружества

В “Слънчев бряг 2005” ООД е бил освободен досегашният общински представител Николай Трифонов и на негово място за представител в дружеството е избран Янчо Янев, заместник-кмет на община Несебър

09:21 | 14.08.07 г.
Община Несебър смени представителите си в търговски дружества
Общинските съветници в община Несебър гласуваха за актуализиране на общинското представителство в търговски дружества, където общината е съдружник, по предложение на кмета Магдалена Мандулева, съобщиха от администрацията.

В “Слънчев бряг 2005” ООД е бил освободен досегашният общински представител Николай Трифонов и на негово място за представител в дружеството е избран Янчо Янев, заместник-кмет на община Несебър.

В “Слънчев бряг Холдинг” АД е била освободена Мария Недялкова и на нейно място е избрана Росица Маркова - секретар на Община Несебър.

В “Бургасинвест” ООД досегашният представител Георги Георгиев е заместен от Янчо Янев - заместник-кмет на Община Несебър.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:14 | 03.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още