IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съдът вписа увеличението на капитала на Евролийз Ауто до 4,87 млн. лв.

Увеличението бе гласувано на 18 юли на Общо събрание на акционерите на компанията

17:23 | 13.08.07 г.
Автор - снимка
Създател
Съдът вписа увеличението на капитала на Евролийз Ауто до 4,87 млн. лв.
Софийски Градски Съд вписа увеличението на капитала на Евролийз Ауто от 4,5 млн. лв. на 4,87 млн. лв., съобщиха от Еврохолд България, собственик на 53,34% от капитала на дружеството.

Увеличението бе гласувано на 18 юли на Общо събрание на акционерите на компанията и бе осъществено за сметка на неразпределената за 2006 г. печалба, чрез издаване на 367 000 нови акции, с номинална стойност от 1 лев всяка.

Предметът на дейност на Евролийз Ауто включва предоставяне на автотранспортни средства, машини, съоръжения и оборудване на лизинг, както и всички обслужващи дейности, свързани с договорите за лизинг.

На БФБ-София се търгува петгодишна облигационна емесия на дружеството, в размер на 3 млн. евро с падеж на 7 юли 2011 г. През април тази година Евролийз Ауто емитира втори облигационен заем в размер на 5 млн. евро, който също се очаква да бъде качен за търговия на БФБ-София.

Свързани компании:

Евролийз Ауто АД - облигации(9K2A)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:04 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още