IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Паркинги за работещите в Слънчев бряг ще правят в буферните зони на курорта

От днес полицейските служители в Слънчев бряг ще работят без почивен ден и ще бъдат осигурени повече патрулиращи двойки в комплекса

14:37 | 10.08.07 г.
Паркинги за работещите в Слънчев бряг ще правят в буферните зони на курорта
В буферните зони между „Слънчев бряг” - Изток и Запад ще се изградят паркинги за служебните автомобили на работещите в комплекса, ще бъдат поставени нови „полегнали” полицаи и ще се вземат активни мерки срещу шума от нощните заведения в близост до хотелите. Това предложение е прието на среща в община Несебър, свикана по инициатива на Съюза на собствениците – Слънчев бряг, съобщиха от организацията.

От днес полицейските служители в Слънчев бряг ще работят без почивен ден и ще бъдат осигурени повече патрулиращи двойки в комплекса, е решено също по време на срещата.

След премахването на пропускателния режим в комплекса няма хаос, задръствания и безпорядък, а трансферите на туристите се извършват безпроблемно, съобщават още от съюза.

На срещата с омбудсмана Гиньо Ганев по проблемите на Слънчев бряг е бил подписан и меморандум, в който акцентите са да се предприемат активни мерки за организацията на движението, достъпа до комплекса и паркирането в него и да се ускори сключването на спогодба между община Несебър и „Слънчев бряг” АД, за да се уредят взаимните претенции за извършените от търговското дружество подобрения в техническата инфраструктура и транспортната мрежа.

Следва да се уреди статутът на мрежите и съоръженията на инженерната инфраструктура.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:03 | 31.08.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още