IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Трейс груп холд кани инвестиционната общност на голямо плажно парти

Това ще е партито на сезона. Ще се забърка опасна смес от много алкохол, жени без половинки, басейн и яки награди

11:25 | 06.08.07 г.
Трейс груп холд кани инвестиционната общност на голямо плажно парти
Трейс груп холд” организира плажно парти по случай внасянето на проспекта си в КФН. Компанията планира да излезе на борсата през есента, като посредник по предлагането на емисията ще е ИП Сомони Файненшъл Брокеридж. Партито ще започне от 19.30 ч. тази сряда на столичния басейн “Виктория” (бул.П.Славейков №12-14). Очаква се да дойдат брокери, портфолио мениджъри, консултанти и анализатори от всички инвестиционни посредници и управляващи дружества заедно със специализираните за капиталовия пазар журналисти. Входът ще е срещу визитна картичка. От страна на домакините на басейна ще бъдат всички висши мениджъри, както и шефовете на отделните дружества в холдинга. Медиен партньор е Investor.bg.

За Investor.bg председателят на управителния съвет на Трейс груп холд доц. Николай Михайлов каза: „Вълнувам се от тази първа среща с хората от инвестиционната общност, надявам се да бъдем приети като един добър нов емитент на фондовата борса. Пътят на всяка голяма компания логично минава през борсата. Нашата компания е достатъчно голяма за мащабите на България, има убедителна десетгодишна история и е време да стане публична, да се отвори към нови акционери. Няколко нови акционери реално ще приемем още на басейна в сряда вечер, защото ще им дарим акции, ако си ги спечелят честно по регламента на купона. Колко точно ще е емисионната цена на една акция още нямам право да кажа преди официалното внасяне на проспекта, но мисля, че няма да разочароваме първите си нови акционери.”

А как точно ще могат да бъдат спечелени пакети от акции от Трейс груп холд засега се пази в тайна от организаторите от PR агенцията “Икона кепитъл ком”, която от днес вече е преименувана и се казва “ААА комюникейшънс”. Управителят на новата стара агенция Тони Марков коментира кратко пред медийния партньор Investor.bg: „Това ще е партито на сезона. Ще се забърка опасна смес от много алкохол, жени без половинки, басейн и яки награди. За фитил – Христо Гърбов като водещ. С две думи - КФН да ни пази!“

Водещият на партито Христо Гърбов също не разкри какъв е сценарият, само прикани: “Да вземат да дойдат уважаемите колеги брокери, портфолио менджъри, консултанти и анализатори, да не забравя и специализираните журналисти, КъФъНъ и БъФъБъ да дойдат и те, защото времето, както се вижда, върви на оправяне. В момента е малко гърбаво, но ще се изправи, ще грейне, ще е по-добре и от на морето, така че тия, които са на море, ако искат, ако искат казвам, да се върнат за партито в сряда, за да не ги е яд после.”

Свързани компании:

Трейс Груп Холд АД(T57)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:45 | 04.09.22 г.
Специални проекти виж още
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.
Финанси виж още