IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Трейс Груп Холд с поръчки за 27 млн. лв. от началото на годината

Други 6 договора за общо 11,21 млн. лв. предстои да бъдат подписани в резултат на вече спечелени конкурси

10:56 | 02.08.07 г.
Автор - снимка
Създател
Трейс Груп Холд с поръчки за 27 млн. лв. от началото на годината
Изпълнението на общо 17 поръчки на обща стойност 27,32 млн. лв. са поели компаниите от структурата на Трейс Груп Холд със сключени договори от началото на тази година, съобщават от компанията.

Други 6 договора за общо 11,21 млн. лв. предстои да бъдат подписани в резултат на вече спечелени конкурси.

Консорциум „Станилов–Трейс” ще строи главен канализационен колектор на стойност 11,02 млн. лв. в град Стара Загора, което представлява първият инфраструктурен проект на българска община, финансиран със средства от структурните и кохезионния фонд на Европейския съюз. Трейс Груп Холд е и изпълнител на проект на Министерство на отбраната за изграждане на складово съоръжение и асфалтиране на площадка към него в авиобаза Безмер, чиято стойност е 180 хил. лв.

От холдинговото съобщават още, че на 30 юли 2007 г. е пусната в експлоатация база за производство на асфалтови смеси в с. Богомилово, област Стара Загора. Собственик на съоръжението е Пи Ес Ай АД, дъщерно дружество на Трейс Груп Холд. Стойността на инвестицията е 1,7 млн. евро.

Трейс Груп Холд АД е специализирана в проектиране, строителство, реконструкция, ремонт и текущо поддържане на инженерна инфраструктура (автомагистрали, пътища, летища, газоразпределителни и водоснабдителни системи), градска инфраструктура и пътна маркировка, укрепване на свлачища и високо строителство на граждански и стопански обекти.

Трейс Груп Холд бе сред участниците в регионалната кръгла маса, организирана от БФБ-София във Велико Търново в края на февруари. Към момента компанията е в процес на подготовка на публично предлагане, което според източници на Investor.bg вероятно ще се осъществи още тази година.

Свързани компании:

Трейс Груп Холд АД(T57)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:10 | 05.09.22 г.
Специални проекти виж още
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.
Финанси виж още