IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Изтича срокът за плащане на третата вноска от патентния данък

При попълване на платежно нареждане е много важно да бъдат коректно попълнени кодът за вид плащане, който за патентния данък е 11 12 14

08:47 | 31.07.07 г.
Автор - снимка
Създател
Изтича срокът за плащане на третата вноска от патентния данък

Днес изтича срокът, в който трябва да се заплати третата вноска от патентния данък. Последната, четвърта вноска, трябва да бъде внесена до 31 октомври, съобщиха от Националната агенция по приходите.

За да платите данъка по интернет, е нужно да имате дебитна карта, регистрация в системата ePay и в интернет-страницата на приходната администрация.

Плащането на данъци и осигуровки може да стане и по банков път или чрез пощенски запис. Списъкът на кодовете за видове плащане, както и номерата на банковите сметки на териториалните дирекции на НАП, може да се види в сайта на агенцията.

При попълване на платежно нареждане е много важно да бъдат коректно попълнени кодът за вид плащане, който за патентния данък е 11 12 14, входящият номер на декларацията за облагане с патент, периодът за който се отнася плащането, както и личните данни на наредителя, се посочва в съобщението на НАП.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:44 | 01.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още