IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

22 ст. ще ни струва получаването на сметките за ток в пликове

Цената включва обработка на данните, разпечатването им, поставянето в пощенски пликове и доставянето до клиентите

17:30 | 27.07.07 г.
Автор - снимка
Създател
22 ст. ще ни струва получаването на сметките за ток в пликове
Фирмата „Полипост – Поща и логистика” е спечелила конкурса за отпечатването и за разпространение на съобщения за сметките за електроенергия в непрозрачни пликове с предложена цена от 22 ст. на плик без ДДС, съобщиха за Investor.bg от ЧЕЗ.
 
Цената включва обработка на данните за абоната, разпечатването им в съответния вид, поставянето в пощенски пликове и доставянето до клиентите в определени срокове. Вторият класиран кандидат е предложил цена от 34 ст. на плик, допълниха от ЧЕЗ.
 
 
В публичния конкурс, обявен от ЧЕЗ, са участвали шест фирми, между които и “Български пощи” ЕАД.

Решаващи за избора на Полипост са били показаните в офертата и по време на договарянето опит и капацитет за извършване на подобна дейност, доказателства за качество на услугата, както и най-ниско ценово предложение, обясняват от енергийното дружестгво.

Компанията ще подпише договор с Полипост за срок от 1 година в близките дни.
 
Полипост – Поща и логистика ще започне изпращането на фактурите на всички стопански потребители от територията на Западна България, а за домакинствата - най-напред в столицата и от следващата година - за останалата част на Западна България – София област и Плевен.

Първи за консумираната електрическа енергия ще бъдат уведомени клиентите, чиито електромери ще бъдат отчетени на и след 17 август, т. е. не всички столичани ще получат сметките си за изразходваната електрическа енергия на 27 август, поясниха от ЧЕЗ за Investor.bg.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:42 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още