IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Муди България издаде сертификат за качество на Патентното ведомство

Международно признатият сертификат е издаден под акредитацията на Службата по акредитация на Германия (DAR-TGA)

17:24 | 26.07.07 г.
Автор - снимка
Създател
Муди България издаде сертификат за качество на Патентното ведомство
Муди Интернешънъл България издаде международно признат сертификат за качество, съгласно изискванията на стандарта ISO 9001:2000, на Патентното ведомство на България, съобщиха от агенцията.

Международно признатият сертификат е издаден под акредитацията на Службата по акредитация на Германия (DAR-TGA) и обхваща дейностите, осъществявани от специализираната и общата администрация на Патентното ведомство.

В края на месец май Муди Интернешънъл България проведе сертификационен одит на системата за управление на качеството в Патентното ведомство – националния държавен орган за правна закрила на обектите на индустриалната собственост.

Муди Интернешънъл извършва акредитирани одити и сертификации на Системи за управление на качеството (ISO 9001), Управление на безопасните и здравословни условия на труд (OHSAS 18001), Управление на околната среда, (ISO 14001), Интегрирани системи за управление, приложими към дейността на съответната организация, има призната компетентност в областта на селското стопанство и хранително-вкусовата промишленост (EUREPGAP, GTP, HACCP, IFS, BRC), и др.

Муди Интернешънъл България е част от групата Moody, която има клонове в повече от 80 държави в света. Компанията е единственият наш сертифициращ орган със собствена международна акредитация от Службата по акредитация на Германия (DAR-TGA) и управлява акредитационната схема за групата Moody в целия свят.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:58 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още