IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

НАП с консултативен съвет за единно прилагане на данъчното законодателство

Предвижда се консултативният съвет да заседава всяко тримесечие, първото му заседание ще се проведе на 30 юли

12:21 | 24.07.07 г.
Автор - снимка
Създател
НАП с консултативен съвет за единно прилагане на данъчното законодателство
Изпълнителният директор на Националната агенция за приходите (НАП) Мария Мургина ще бъде председател на новосъздадения Консултативен съвет за единно прилагане на данъчното и осигурително законодателство към агенцията, съобщиха от НАП.

Първото му заседание ще се проведе на 30 юли. Предвижда се консултативният съвет да заседава всяко тримесечие.

Консултативният съвет се създава, за да се подпомогне единното прилагане на данъчното и осигурително законодателство както от служителите на НАП, така и от клиентите на администрацията. Чрез него ще се търсят и възможности за подобряване на услугите, които агенцията предоставя на гражданите и фирмите, както и разрешаване на основните проблеми при прилагането на данъчното и осигурителното законодателство.

В консултативния съвет са поканени за участие представители на големите одиторски фирми, работодателски организации, асоциации на счетоводни къщи и предприятия; на икономическите университети, браншови организации, както и на Министерството на финансите, Националния осигурителен институт, представители на съдебната власт и др.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:33 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още