IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Специализирани Бизнес Системи спечели три нови обществени поръчки

Остава още една седмица до крайния срок за приемане на заявки за участие в IPO-то на компанията

11:16 | 17.07.07 г.
Автор - снимка
Създател
Специализирани Бизнес Системи спечели три нови обществени поръчки
През изминалата седмица Специализирани Бизнес Системи АД е класирана на първо място като изпълнител в три открити процедури за възлагане на обществени поръчки, съобщават от компанията.

С решение на Министерството на икономиката и енергетиката относно обществена поръчка за доставка на компютърна и периферна техника, Специализирани Бизнес Системи е класирана на първо място за доставка на работни компютърни конфигурации.

Договорът за изпълнение е подписан на 10 юли 2007 г. и е на обща стойност 261 360 лв. Специализирани Бизнес Системи ще достави и инсталира 200 компютърни системи за нуждите на министерството.

Предходната седмица са подписани още два договора със Столична Община - за доставка на нови многофункционални машини и доставка на нови преносими компютри на обща стойност 23 571,36 лв.

Сред спечелените от Специализирани Бизнес Системи АД в началото на юли обществени поръчки е и тази по открит конкурс за възлагане на малка обществена поръчка с обект доставка на компютърна техника на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране.

Специализирани Бизнес Системи АД планира да увеличи капитала си от 3,32 млн. лв. до 5 млн. лв., чрез издаване на нови 33 620 броя акции с номинална стойност 50 лв. Емисионната стойност, на която ще бъдат предложени акциите е фиксирана и е в размер на 68 лева.

Подписката за първично публично предлагане на акциите на Специализирани Бизнес Системи АД стартира на 11 юли 2007 г. Остава още една седмица до крайния срок за приемане на заявки за записване - 24 юли 2007 г.


Свързани компании:

Специализирани Бизнес Системи АД(SBS)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:45 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още