IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Нет Ис Сат ще доставя интернет на НАП София

Оферти са подали още четири компании – Спектър Нет, БТК, Евроком кабел и Лирекс Нет

12:16 | 05.07.07 г.
Автор - снимка
Създател
Нет Ис Сат ще доставя интернет на НАП София
Фирма Нет Ис Сат спечели търга на Националната агенция за приходите (НАП) за предоставяне на телекомуникационни услуги, съобщиха днес от компанията.

Предмет на обществената поръчка е “наемане, свързване, конфигуриране и поддръжка на виртуална частна мрежа по протокол Ethernet в административните сгради на ТД на НАП София град и ЦУ на НАП”, като за целта се осигури оптична свързаност през МАН инфраструктура. Виртуалните частни мрежи представляват свързване на физически отдалечени офиси в една локална мрежа.

Оферти са подали още четири компании – Спектър Нет, БТК, Евроком кабел и Лирекс Нет. При оценяването на офертите с най-голяма тежест е било осигуряването на гарантираност на услугата – 35%. Цената формира 25% от финалната оценка, а сроковете на изпълнение – 20%. Поради изискване за конфиденциалност от страна на НАП от Нет Ис Сат не уточниха стойността на офертата си.

Договорът за изпълнение на обществената поръчка е сключен на 22 юни, като периодът на договорена съвместна работа е 36 месеца.

Основаната през 1997 г. Нет Ис Сат е част от ВМ Финанс груп. Компанията предлага телекомуникационни услуги както за бизнес компании, така и за домашни потребители. Към момента във фирмата работят над 80 служители.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:02 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още